Båter

Lei av groing på båten din?
Med denne boksen installert i båten din, kan du trygt regne med null groer. Systemet sender ut ultralyd, som holder alle former for groer borte fra bunn, drev, akslinger, propeller, etc. Systemets virkning er grundig dokumentert gjennom en rekke tester nasjonalt og internasjonalt.
-
Systemet kan benyttes på båter i alle størrelser, bryggeanlegg og alle andre steder hvor groing er uønsket. Du oppnår store besparelser til opptak, spyling, skraping, bruk av kjemikalier og ikke minst får du en helt annen drivstofføkonomi ved at du har et glatt skrog sesongen i gjennom.
-
Lagerføres i standard utgaver hos oss! Mer info om systemet finner du på www.algaefree.no
Vinterlagring
Vi tilbyr Vinterlagring "de Luxe" i oppvarmede lokaler, hvor dyktige, erfarne medarbeidere pleier båten din gjennom den kalde årstiden.
-
Vår service inkluderer henting og levering til båtplass, spyling og vask, polering, motorservice, vinterkonservering, bunnstoff, lading av batterier, etc.
-
Ønsker du å få montert kartplotter eller ankervinsj, få reparert teak eller gelcoat, ordner vi det også.
IBIZA
Siden starten for mer enn 20 år siden, er Ibizas båter blitt perfeksjonert med tanke på kvalitet, eleganse, holdbarhet, effektivitet og økonomi. Kjøper du en Ibiza, får du et norsk kvalitetsprodukt, som er i en klasse for seg når det gjelder detaljer, finish, bruksglede og ikke minst annenhåndsverdi. En Ibiza er en attraktiv båt, også i bruktmarkedet.
-
Du kan se hele modellrekken, fra 22 Bowrider til 26 Twin Cab i vår 350 m2 permanente båtutstilling i Son. Men det beste av alt, er at du nå får båtene til kampanjepriser, inkludert masse flott og nyttig utstyr!
Suzuki
Ved å konvertere hele utvalg av utenbordsmotorer til miljøvennlig og effektiv 4-takts-teknologi, har Suzuki frembrakt flere avanserte teknologiske innovasjoner enn noen annen produsent, og har dermed et forsprang i bransjen på både kraft, ytelse og kvalitet. Dette har gitt oss et komplett utvalg av 4-takts utenbordsmotorer med gjennomprøvd og prisbelønt teknologi, og som har gitt Suzuki et navn båtfolket verdsetter mer enn noen gang.
-
Suzuki tilbyr nå den mest omfattende serien av miljøvennlige og effektive 4-takts uten-bordsmotorer, og kan tilby båtfolket den beste kombinasjonen av ytelse, holdbarhet, enkel bruk, og levetid uansett klasse.
-
Er du ute etter det beste i kraft, presisjon og ytelse, velger du Suzuki.
Capelli
er båter av høyeste kvalitet fra Italia.
I tillegg fører vi merker som Beneteau, Linder, HR og Morgan.